Wie ben ik?
  Ik ben Eelco, een 44-jarige Groninger met een HBO Informatica diploma.
Ik maak naast mijn werk als hobby af en toe een website. De ideeën voor de websites die ik bouw ontstaan gedeeltelijk uit eigen behoefte en gedeeltelijk uit het uitwerken van een interessant idee.
Zo heb ik een forum gemaakt op pratenhelpt.nl, omdat ik destijds de domeinnaam te mooi/pakkend vond om te laten lopen. Daarnaast houd ik voetbaluitslagen bij op voetbalstatistiek.nl, omdat ik graag voetbal volg in Nederland en Spanje.
 
De technieken die ik bij het ontwikkelen gebruik zijn PHP,MySQL,JQuery,Ajax,HTML5,CSS3,etc. Ik ben geen designer, de layouts van de website zijn derhalve zo eenvoudig mogelijk. Dit komt naar mijn idee ook ten goede aan de gebruiksvriendelijkheid van de website.
 
Ik denk regelmatig na over mogelijke websites en als ik er ook nog een geschikte en beschikbare domeinnaam bij kan vinden, dan registreer ik deze direct.

Ik heb op het moment de volgende websites online staan:
De domeinnamen die ik op het moment heb geregistreerd waar nog een website voor moet worden ontwikkeld:
 
Ik heb ooit een KvK-/BTW- en zakelijk bankrekeningnummer gehad maar omdat de (reclame-)inkomsten dusdanig laag waren, kostte mij dit meer dan dat mij dit opleverde. Op aanraden van de belastingdienst ben ik hier toen mee gestopt want een bedrijf dat eigenlijk geen bedrijf is, kost de belastingdienst ook onnodig geld aan controles en dergelijke.
Sindsdien ga ik op particuliere voet verder en betaal ik de hostingkosten met de inkomsten uit advertenties. Zolang het mij netto niks kost, kan ik met veel plezier op deze manier doorgaan.

Partners: Eredivisiepoule wedstrijden voorspellen - Voetbalstats.NLHome   Copyright © Posto 5   Voorwaarden   FAQ   Links